Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.11.2012, 23:35   #15705
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
Byłeś? A może siedziałeś w ciepłych kapciach przed TV
Nie sugeruj, że byłeś, bo siedziałeś w ciepłych kapciach przed konsolą.

Nawet nigdy nie byłeś.

Za to ja byłem, ostatnio w 2003 roku i zostałem fizycznie napadnięty przez grupę młodocianych małpów przywiezionych autokarem z Tarnobrzega właśnie w tym celu.

Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
i oglądałeś jak to Marsz Niepodległości pokazany w ciemnych barwach, regularna wojna, race, maski itd, a zaraz potem prezydencki, świeci słońce, dzieci się śmieją, zbowidowcy jadą.

Prawda jest taka, że Policjanci przebierali się, napadali, prowokowali. Ubecka robota. Nic się nie zmieniło.
Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Nie wyglądają na zgubionych i bezradnych, wyglądają na bardzo dobrze zorganizowanych, pooglądaj inne filmiki, ci co rzucali racami nie byli w pochodzie, podbiegali z boku, a policja zatrzymując bez powodu kilkunastotysięczny tłum świetnie wiedziała, że doprowadzi do draki, a draki wielkiej nie było. Ciekawe, czy wśród tych zatrzymanych będzie choć jeden ONRowiec, albo Wszechpolak, bo w zeszłym roku nie było ani jednego.
Tak, oczywiście, to zawsze jest spisek, układ i prowokacja. Jakbyśmy zapytali kim było te parę tysięcy osób skandujących "***ać Policję", to okazałoby się że to redakcja Gazety Wyborczej itd itp Można tak sobie gadać w nieskończoność, to znana retoryka; tak samo było z Niewiadomskim, też nikt się do niego nagle nie przyznawał, choć dzień wcześniej felietony drukowali i zachwycali się. Pojawi się polski Breivik, okaże się że go zrobili wibratorem Palikota. Już nie mogę słuchać tych tchórzliwych głupot; dobrze znanych głupot. Można podsumować, że viceszef tych wszystkich wariatów Jarosław Kaczyński mówi, że "zamach był w 99%". No pewnie, zawsze można będzie powiedzieć: nie mówiłem, że to był zamach.

Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
100% zgody. By sie bydlo nauczylo...
Też przesadziłem z tym strzelaniem.

Dramat polega na tym, że mówią te młokosy o państwie totalitarnym a w takim by właśnie do nich strzelali. Wystarczyłby oddział 20...

W takim państwie jak nasze, wykłada się ogromne środki a policjanci za grosze ryzykują zdrowie i godność, aby uspokoić tłum bez użycia broni palnej. Za wszelką cenę...

Strzelanie nie pozostanie bez wpływu na policjanta, nastąpi brutalizacja jak w jakimś Meksyku... I w ogóle masakra. 40 lat minęło a dalej są ludzie dla których sensem życia stało się np. doświadczenie Radomia.

Ostatnio zmieniany przez pali : 15.11.2012 o godz. 23:37
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post