No i znów się potwierdza, że to naprawdę dobry CFW. Nie słyszałem jeszcze o jakimkolwiek istotnym problemie, który by na nim występował. Osobiście znalazłem tylko jeden, a dotyczy on faktu, że TM nie łączy się do konsoli (DEX), gdy release check mode jest ustawione w tryb release (to kwestia zwracania aplikacji prawdziwej ścieżki w app_home lub teoretycznie właściwej ścieżki w dev_hdd0/game), ale dla homebrew dewelopera nie ma to znaczenia, bo i tak właściwie zawsze ścieżki ustawia się w aplikacji na sztywno i nie pobiera się tych wartości z systemu. To bardziej dla tych, co szukają cheató, itp, bo całą grę trzeba na hdd komputera zgrać i dopiero można odpalić, zamiast odpalać bezpośrednio z dysku konsoli (oczywiście chodzi o uruchomienie z debuggera w trybie debug - normalne odpalanie zarówno gier z BDVD/hdd w trybie system software i release działa bez problemu, ponieważ ta opcja ma wpływ tylko na uruchamianie z TM/DBG). Inna sprawa, że jest to dość proste do poprawienia (w necie jest dostępny przepatchowany vsh.self dla REX 3.55.3 i analogiczne zmiany zmuszają do pracy także REX 4.21. W każdym razie przy normalnej deweloperce nie jest to najmniejszym problemem, ponieważ na 100% obecnie dostępnych aplikacji homebrew, ustawienie to nie ma najmniejszego wpływu. Zresztą, w najbliższym updacie pewnie to też poprawią, bo jest to najzwyklejsze przeoczenie w patchowaniu.
PS. Napisałem to tylko dlatego, że któryś rogero w loopa wpadał przy takiej próbie

... A tutaj wszystko w porządku.