Cytat:
Napisany przez sobrus
Adobe przestało wydawać flasha na Linuksa w ogóle.
Ostatnia wersja to 11.2 i więcej nie będzie.
|
Wcale się nie dziwię. Adobe jest normalną, komercyjną firmą (tak samo jak Apple), która robi dokładnie to, co przynosi jej zyski.
To jest całkowicie normalne i ja się wcale nie dziwię, że Adobe (ani Apple) nie chcą wspierać projektów, które nie mają żadnych szans powodzenia wśród normalnych użytkowników, a tylko ewentualnie wśród geeków, którzy w ramach wolnego czasu coś tam napiszą, a czego i tak nikt nie skorzysta - bo po co

I tak nikogo poza nimi to nie obchodzi.
Cytat:
Napisany przez demek
nie musisz mi o tym mowic, dobrze to wiem, ze tak jest.
nie przesadzaj ze slotem. wiem, ze fajfoniarze z gory mowia, ze jest zbedne ale inny uzytkownicy tez moga uwazac, ze jest niepotrzebne. znam osobe, ktora jest fanem apple i posiada ich produkty...poza telefonem i tabletem bo nie ma slotu na karte (telefon jeszcze z innych powodow). znam osoby, ktore nie chca widziec apple na oczy a slot na karte dalej im jest zbedny.
|
Każdy ma prawo używać swojego sprzętu tak jak lubi (normalne systemy) lub tak, jak każe nieomylny producent (np. Apple)
Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie nie mogę podłączyć karty SD z aparatu (w dowolnie wybrany sposób) i zgrać sobie moich własnych zdjęć (bez wiedzy i aprobaty producenta systemu) w dowolne, wybrane miejsce, bez pośrednictwa idiotycznych wynalazków w stylu ITunes. W dodatku nie mogąc nawet zdecydować czy chcę, żeby one były synchronizowane, czy nie
mms uzywam moze 5 razy w roku...ale chce go uzywac!
Cytat:
Napisany przez demek
n mms uzywam moze 5 razy w roku...ale chce go uzywac!
|
No to bardzo źle. Alb\o będziesz używać jakiegoś normalnego systemu, albo musisz się pogodzić z tym, że MMS to piractwo. A dlaczego - zpyatasz? A bo tak !!!