Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.11.2012, 11:26   #530
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości

Adobe przestało wydawać flasha na Linuksa w ogóle.
Ostatnia wersja to 11.2 i więcej nie będzie.
Wcale się nie dziwię. Adobe jest normalną, komercyjną firmą (tak samo jak Apple), która robi dokładnie to, co przynosi jej zyski.
To jest całkowicie normalne i ja się wcale nie dziwię, że Adobe (ani Apple) nie chcą wspierać projektów, które nie mają żadnych szans powodzenia wśród normalnych użytkowników, a tylko ewentualnie wśród geeków, którzy w ramach wolnego czasu coś tam napiszą, a czego i tak nikt nie skorzysta - bo po co I tak nikogo poza nimi to nie obchodzi.

Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
nie musisz mi o tym mowic, dobrze to wiem, ze tak jest.

nie przesadzaj ze slotem. wiem, ze fajfoniarze z gory mowia, ze jest zbedne ale inny uzytkownicy tez moga uwazac, ze jest niepotrzebne. znam osobe, ktora jest fanem apple i posiada ich produkty...poza telefonem i tabletem bo nie ma slotu na karte (telefon jeszcze z innych powodow). znam osoby, ktore nie chca widziec apple na oczy a slot na karte dalej im jest zbedny.
Każdy ma prawo używać swojego sprzętu tak jak lubi (normalne systemy) lub tak, jak każe nieomylny producent (np. Apple)

Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie nie mogę podłączyć karty SD z aparatu (w dowolnie wybrany sposób) i zgrać sobie moich własnych zdjęć (bez wiedzy i aprobaty producenta systemu) w dowolne, wybrane miejsce, bez pośrednictwa idiotycznych wynalazków w stylu ITunes. W dodatku nie mogąc nawet zdecydować czy chcę, żeby one były synchronizowane, czy nie
mms uzywam moze 5 razy w roku...ale chce go uzywac!

Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
n mms uzywam moze 5 razy w roku...ale chce go uzywac!
No to bardzo źle. Alb\o będziesz używać jakiegoś normalnego systemu, albo musisz się pogodzić z tym, że MMS to piractwo. A dlaczego - zpyatasz? A bo tak !!!

Ostatnio zmieniany przez Yossi : 20.11.2012 o godz. 11:36
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post