Cytat:
Napisany przez pali
appsy to współczesne tapety i dzwonki dla nastolatek.
|
Zgadza się - dlatego nie kupuję sprzętu Apple bo nie jestem nastolatkiem.
A tak przy okazji - czy "apki" oraz apsy" to jest to samo?
Cytat:
Napisany przez pali
Jeśli uważasz zerżnięte od Apple wzornictwo Samsunga za przypadek czy coś w tym stylu - gratuluję fantazji. Może też brakuje Tobie wiedzy o tych kilku latach historii smartfonów. Nie wiem, nie mam zamiaru tu Ciebie personalnie analizować, mogę analizować zjawisko. Dla mnie to bezdyskusyjne.
|
Tako rzecze Steve Jobs - Samsung kopiuje prostokąty!! Nie ma z tym żadnej polemiki bo przecież ON tak powiedział. Dla mnie to bezdyskusyjne.
"Nie będziesz miał Bogów innych przede mną" tako rzecze Twój prorok!
Cytat:
Napisany przez pali
Budżet początkowy Androida: pięć milionów dolarów.
|
Ja- jako człowiek prosty iu nie mający pojęcia o prawdziwym emejzingu zapytam naiwnie - i co z tego
Cytat:
Napisany przez pali
Ja nie mówię o wyczytanych memach-problemach z brakiem stacji dyskietek, anteną itp Mówię o swoich obserwacjach.
|
No to ja polecam do dalszej promocję na okulary w Vision Express, tyle tylko, że mając 15 lat nie dostniesz zbyt dużej zniżki :-(
Cytat:
Napisany przez pali
Ani słowem nie wspomniałem o polityce. A nawet jakby, to co z tego? Nie interesuje mnie brak umiejętności rozmawiania o polityce bez redukcji do Kaczyńskiego.
|
"Bo Samsung to PiS tego rynku." to - oczywiście, nie ma nic wspólnego z polityką!
Również nie ma nic wspólnego z polityka stwierdzenie, że zakup tabletów do polskiego Sejmu po cenach zawyżonych o 100% jest zasługą Volksdeutsch'ów Tuska - to to też nie będzie polityka - prawda?
W tym miejscu od razu proszę uprzejmie moderatorów - nie ja wywołałem tu wątek polityczny, a wręcz prosiłem o jego zaprzestanie.
Cytat:
Napisany przez pali
Teraz będę dopiero niegrzeczny: trollu jeden i majkrosoftowy amplifierze, podałem argumenty w luźnej formie, która podobać się nie musi, ale nie użyłem argumentów ad personam - takich jak twoje. Nie próbuj na mnie tych sztuczek.
|
Jezus powiedział: "miłuj nieprzyjacioły swoje".
Kocham Cię i życzę Ci rychłego powortu do zdrowia!
Jeżeli myślisz, że na Twoje wyzwiska odpowiem wyzwiskami, to grubo się mylisz.
P.S. Szanowny Modeatorze - (TY już sam wiesz który) - ja rozumiem, że wyzywać bezkarnie oczywiście wolno, o ile tylko nie dotyczy to Apple - prawda? Tu żadnych konsekwencji nie ma?
BTW - jestem niewierzący