Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.11.2012, 18:00   #1
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tuner DVB-T do kineskopowego telewizora SD

Co polecacie, ja mam akurat Philipsa SD 16:9 i chcę (muszę) do niego dekoder podłączyć, złącze EURO, co kupić, żeby czułość miało dobrą, nie musi mieć HD, bo następny telewizor będzie miał w sobie i tak dekoder, to teraz standard. Dopóki jednak ten Philips działa, to będzie w użyciu, najwyżej zmieni pokój. Naziemna TV cyfrowa w końcu zacznie wszystko nadawać w HD, więc przeskalowanie musi mieć ten sprzęt. Wysoka czułość mile widziana, bo już się na komputerze przekonałem, że w czasie strasznej ulewy ma to znaczenie.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online