Cytat:
Napisany przez sobrus
To ma być wybór? Albo wszystko albo nic?
A ja może chce ReFS i File History a nie chce kafelków. Ale M$ zadecydował za mnie.
Jak nie powiem kto
Członkowie Sekty "Najwyższy Windows" nie zadają pytań. "Wielki Przedmiękki" zawsze ma rację i najlepsze rozwiązania.
Należy ślepo z nich korzystać, albowiem to jest dobre
Wszelkie gmeranie w rejestrze jest bluźnierstwem i narusza doskonałość Świątyni Kernela NT. Dlatego Wielki Przedmiękki uniemożliwia takie praktyki i dbając o czystość przybytku wyłącza je już w RTM.
A droga do szczęścia wiedzie wyłącznie przez kafelki i wyzbycie się grzesznego pociągu do Menu Start.
Każdy wyznawca ma obowiazkowo włączyć UEFI Secure Boot i na znak ślubów czystości BootLoadera założyć białe szaty.
Amen.
|
Sorbus, ja ma nadzieję, że to nie jest pod moim adresem. Ja używam Win bo tak mi jest w tej chwili wygodnie. Nikomu nie narzucam swojego wyboru, nigdy tez i nigdzie nie napisałem, że Windows jest Najbardziej Zaawansowanym Systemem Operacyjnym Świata - nie ten adres.
Ja osobiście bardzo lubię sobie pogrzebac w rejestrze - bo mi wolno i bo jest taka możliwość. Nigdy tez nie spotkałem się z es tanowiskiem MS, w którym oni by komuś zabraniali takiego grzebania.
Po to masz kilka wersji systemu, żebyś mógł sobie wybrać ten, który Ci pasuje. A jak Ci zaden nie pasuje to instalujsz coś innego, np. Linuxa czy też - jeśli jesteś desperatem - OS X.
Osobiście wolałbym używać Solarisa lub BeOS'a (o czym kilkakrotnie pisałem)- niestety, te projekty zostaly zarzucone, czego bardzo żałuję.