Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.11.2012, 17:23   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Yossi
Jeśli czujesz się obrażany, albo uważasz, że z innych przyczyn niektóre wypowiedzi innych użytkowników łamią zasady regulaminu, to masz taki mały przycisk z wykrzyknikiem. Naciśnij go i w paru słowach napisz, co ci nie pasuje. Zapewniam cię, że ten mechanizm działa dobrze.

Od siebie dodam, że konwencja i poziom dyskusji w tym temacie już dawno sięgnęły dna. Przy tym w głównej mierze zawdzięczamy je Tobie. Od jakiegoś czasu rozpatrywane jest wyrzucenie tematu do śmietnika, albo zamknięcie go.
Gdybyś może spróbował mniej napastliwie wypowiadać się na temat wiadomej i firmy i użytkowników jej produktów, to zapewne nie tak cięte riposty by cię spotykały. Pomyśl nad tym.

PS Nie jestem żadnym fangiejem ani tym podobnym zboczeńcem znienawidzonej przez ciebie firmy. Możesz uznać, że mnie nie stać (nie będę protestował). OK?

PS 2 Tak wiem, że to nie ja byłem tym Szanownym Moderatorem wzywanym do tablicy. Jako, że nie masz w zwyczaju imiennie adresować swoich ataków, poczułem się trochę pociągnięty za uszy.

No i na koniec. Nie rozumiem ani nie znam twojego cytatu. Nie czuję sie przez to nieszczęśliwy. Czy to bardzo źle?