Dyskusja: Radary w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.12.2012, 17:49   #32
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja nie jeżdżę jak ostatnia geriatryczna lebiega, jak trzeba, to pojadę tak nawet moim traktorem, że opony będą jęczeć prawie ciągiem, ale jeżdżę spokojnie, bo co mi da gnanie, jak potem w korku i tak stoję, jedynie większe zużycie paliwa.
"Ale są odcinki, nawet teren zabudowany, 3 chałupy na krzyż, żadnego sklepu, 50 na godzinę tam, to przewałka. 70 zgodzę się. Druga sprawa, to oznaczenie dróg w remoncie, każdy kto był w Niemczech wie jak to wygląda, przy mnie ostatnio jeden gość wjechał pod prąd, drugi ominął barierki w ostatnim ułamku sekundy. Jak ktoś jeździł po Niemczech szczególnie, to wie jak to jest oznakowane, trup by zauważył.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post