Dyskusja: Bit Torrent
Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2012, 01:25   #1445
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez yossi
jeszcze raz podkreślę, nie znam się na tym, dlatego mam poważne wątpliwości.
Wybacz ale piszesz takie głupoty, że już nie mogę. Rozumiem, że się można nie znać - nie ma w tym nic złego, bo nikt się z wiedzą nie rodzi. Jednak pisanie, co prawda nie znam się na telefonach ale mam poważne wątpliwości co do ich bezpieczeństwa dla ludzkiego zdrowia.
Skąd możesz mieć wątpliwości skoro nie masz na ten temat zielonego pojęcia? Nie bierze tego do siebie, po prostu tak formułujesz pewne wypowiedzi, że pierwsza myśl to CJK!?

Cytat:
Mam nadzieję, że bardziej doświadczeni koledzy uśiwadomią mnie, dlaczego dawanie dostępu do mojego dysku (iluzorycznie - do wybranych katalogów) jest całkowicie bezpieczne.
Jak wchodzisz na strony www to też dajesz dostęp do swojego dysku

Cytat:
BTW - czy to przypadkiem nie jest nielegalne? Tak tylko pytam bo nie wiem.
To tak jak by napisać, że FTP, HTTP jest nielegalne bo za jego pomocą można ściągnąć pliki, do których nie posiada się licencji.

Nielegalne jest wykorzystanie technologi do ściągnięcia materiałów do których nie posiada się praw.

Cytat:
Napisany przez Berion
To jest rewelacyjny sposób na wymianę danych (najszybszy, odciąża serwery). Stety/niestety najczęściej wykorzystywany przez piratów.
Dokładnie. Szczególnie widać to przy udostępnianiu jednego materiału wielu osobom.