Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2012, 19:08   #9
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja za to doceniłem dopiero teraz skoki drużynowe. Kiedyś oglądało się Małysza i było jasne, ze tylko on będzie ciągnął całą drużynę do góry (czy też może raczej w dół, bo skacze się w dół ). Dopiero kiedy oglądam drużynówki bez nadziei dla Polski, zaczynają one być dla mnie ciekawe.

Wyniki w skokach zależą poza talentem i dyspozycją skoczka także od innych czynników, a przede wszystkim tego nieszczęsnego wiatru, który czasem rozdaje karty i punkty z uśrednionych pomiarów tego nie wyrównują - w związku z tym trochę szczęścia lub pecha może przesądzać o pozycji skoczka w indywidualnych. Konkursy drużynowe to jednak po osiem skoków na reprezentację, w związku z czym szanse w większym stopniu zależą od samych skoczków. I to się naprawdę ładnie ogląda.

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post