Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2012, 16:14   #5
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
dzięki
@czary2mary zobacz na moje wypały DVD+R DL jak różnica między wspominanym prze zemnie starym Pioneerem w lapku.

tymi SONY da się skanować płyty ? to są OEM czy własna konstrukcja SONY ?

biorę tego Litka

a w między czasie podpinam Pioneera 112L ;-) może jeszcze żyje na dnie szuflady
Tak już spojrzałem fakt dramat na stacjonarkach'

Sony to własna konstrukcja i bardzo udana -niestety nie aktualizują firmware ostatnio-co w zasadzie w przypadku DVD-DL gdzie jest najwięcej błędów i wyzwań dyskwalifikuje ten napęd .Testuje płyty ale bez jitter- odczyt nawet niezły.
Zdecydowanie Litek ma najlepsze wsparcie firmware częste aktualizacje dla bieżących modeli -jako jedyny - choć jakość tych aktualizacji bywa różny -u mnie na 224A im nowszy firmware to gorzej a na pierwszym napęd rewelacyjnie się sprawuje

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline