Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2012, 17:16   #7
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez seku Podgląd Wiadomości
mam dylemat co do Liteona bo IHAS624 wykorkował b.szybko przy zerowym zużyciu

te wersje Liteona najnowsza D co one dają ?

@czary2mary ten mój HP gdzieś już ktoś mi odpisał jaki to jest OEM Liteona spotkałeś się może z flashem na oryginalnego Liteona ?
Tak naprawdę zostały 4 konstrukcje napędów DVD-LG ,Samsung(zupełnie nie rozwijany już ) ,Sony,Lite-on -wszystkie one bardzo podobne pod względem solidności-czyli zdarzają się nowe a nie sprawne albo padają przy pierwszym wypale-tu nic @Seku nie poradzimy

Wersja D to najnowszy chipset MediaTek (MT1809LN) i pewnie jakaś eliminacja błędów i wad napędu z poprzednich wersji -ale oznacza to dłuższe wsparcie w postaci aktualizacji firmware np. do mojego IHAS 224A ostatni firmware jest z 2009 -do wersji 224B w listopadzie 2011

Na pewno nie ma flasha na oryginalnego Liteona -i pewnie nie będzie-za rzadko spotykany napęd żeby komuś się chciało bawić

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline