Dyskusja: Radary w Polsce
Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2012, 18:23   #15
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Muszę moją córę zawołać i niech się dziecię uczy jeździć po śliskim, co prawda mam marny do nauki samochód, bo idealnie wyważony, ale opony letnie, można się poślizgać.

Ja się sam tak uczyłem i jak dotąd raz się rozwaliłem w lecie, ale to był zakręt, gdzie w czasie ulewy zbierała się woda, a ja de.bil zamiast wymienić 4 opony, to zaoszczędziłem, na przód dałem nowe, a z tyłu zostały starocia prawie łyse, jak wpadłem na tę wodę, to przód pojechał ślicznie a tył lekkiej osobówki poleciał w kosmos.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post