Dyskusja: Dyskusje rowerowe
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2012, 16:11   #99
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja kupiłem sobie 4 komplety po 2 sztuki tych podgrzewaczy, już to kiedyś miałem, świetna rzecz jak się na przykład autobusami po mieście jeździ i trzeba sobie czasami poczekać, bo nie przyjedzie, bo zamarzł.

W kurtkach mam po 2 wewnętrzne kieszenie, po jednym do każdej i jest super. Dla mojej mamy też się przyda na grzanie bolącego ramienia, bo kot się opiernicza, a jak już kogoś grzeje, to mnie.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 08.12.2012 o godz. 16:13
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post