Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2012, 18:34   #7
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal Podgląd Wiadomości
12 km biegu przy -10 stopniach C
piekne slonce, skrzypiacy snieg, zero wiatru, szron wszedzie
bezcenne

Załącznik 60867
Ostatnio przebiegłem 20 w temperaturze bodajże ok. -2 stopni, przy świetle księżyca. Wciąż się przymierzam, żeby teraz sobie pobiegać, ale jakoś nie mogę się zebrać

Z pozytywów - za pół godziny przyjeżdża do mnie przyjaciel, który obecnie siedzi w Anglii i nie widziałem go prawie rok.

A - i dziś zmieniłem opony na zimowe. Wreszcie, bo kumpla Chinquechento lepiej hamował na swoich zimowych niż mój Ople na letnich Na letnich odrobinę mi ściągało auto w lewo, myślałem że to zbieżność ale już nie chciało mi się jechać przed zmianą, tymczasem na zimówkach - jedzie idealnie prosto

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post