Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2012, 11:51   #11614
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Żebyście wy, biegający, mieszkali gdzieś bliżej... Muszę się zacząć ruszać, bo te nasiadówy w fotelu przed monitorem jakoś dziwnie odbijają się na mojej wadze, która zaczęła pokazywać cyfry trzy. Rozejrzałem się po jakiś bieżniach, ale mnie nie stać, na rolki za dużo śniegu, a jakoś nie mogę się zmotywować, by wyjść na mrozy pobiegać...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post