Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2012, 07:58   #2
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Sam chodzę w takich:

http://allegro.pl/buty-skorzane-002-...846777820.html

Nie są szczególnie traperowate (może trochę, ale jak na buty zimowe to naprawdę w małym stopniu), za to są bardzo wygodne, nieprzemakalne, ze świetną podeszwą (Vibram) i do tego bardzo trwałe - ja swoje mam już czwarty sezon i noszą tylko lekkie ślady zużycia. A noszę je w zimie na co dzień i w lecie do lasu i w góry.

Buty kupowałem pod kątem trwałości właśnie, denerwowało mnie, że modele ze zwykłych sklepów kupowane za kilkaset złotych wystarczają na jeden sezon. Hanzele kupiłem w sklepie alpinistycznym i jestem bardzo zadowolony z wyboru. Kiedyś z kolegą staliśmy na przystanku na ubitym śniegu (lodzie niemal). Od niechcenia zacząłem kopać w śnieg, zrywając go podeszwą, on to samo spróbował w swoich markowych glanach - tylko mu się noga odbiła

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post