Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2012, 13:19   #7
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Polecę doskonały sklep http://butshop.pl

Istnieje już kilka lat, ładnie rozwija się, obsługa klienta na najwyższym poziomie a przede wszystkim rewelacyjne ceny w stosunku do "salonów firmowych" w centrach handlowych.

Teraz z okazji nowego software - promocja w postaci bezpłatnej wysyłki.

Buty są pomierzone i oprócz numeracji znajdziemy tam długość wkładki w cm.

Ja kupuję przede wszystkim buty Wojas, które nigdy mnie nie zawiodły.
Moje ulubione na lato i jesień:
-514_360_productgfx_fa19116a79d601596d25bb71d1850ecb.jpg
Są też identyczne z licowanej skóry i licowane + ocieplane. Mocno polecam. Inne modele też, mam ich sporo.

Haeavy Duty i Badura - też miałem, bardzo dobre.

A jutro chyba zamówię sobie Dr Martens, 15 lat nie miałem tych butów

BTW Swego czasu kupiłem na stadionie rewelacyjne polskie buty, sportowe, ze skórzaną podeszwą przetykaną ultramiękką gumą. Całe szyte grubą białą nicią. Rewelacyjne wzornictwo i wykonanie. Dałem 100 zł. Potem zobaczyłem je w lux sklepie w Alejach Jerozolimskich za 1200 zł Brandowane jakąś włoską marką. Niestety nie pamiętam tej polskiej marki, ale to i tak na nic, bo jak mi się zużyły to znalazłem producenta i dzwoniłem, ale powiedziano mi, że już nic nie sprzedają na polski rynek bezpośrednio
Milczałem, gdy niedoszła teściowa mi dogryzała, że niby nie mam pieniędzy, a na nogach mam buty za tysiaka Wyglądały na takie.

Ostatnio zmieniany przez pali : 10.12.2012 o godz. 13:22
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post