Berion... przed chwilą zobaczyłem że nie mogę umieszczać linkow do stron mogących świadczyć tego typu usługi ponieważ za mało umieściłem postów na forum. Trudno jest dyskutować z kimś kto nie posiada wiedzy na tematy o których pisze, chętnie zaprosiłbym osoby będące w temacie na dyskusje.
Jeśli ma to nie być spis i lista wyników google - nie będę pierwszym który taką informację umieści a posta zawsze mogę edytować i skasować to co tobie nie pasuje.
Forum jest po co żeby innym pomagać - dlaczego chcesz im zabrać tą szansę?
Cytat:
Napisany przez Berion
No więc ja nie chcę "brnąć przez długie listy wyników w google" i chciałbym je poznać. Z Twojego postu się tego nie dowiedziałem ponieważ, zawarta jest w nim wyłącznie krypto reklama. Masz teraz szansę na rozwinięcie tematu bo mierzi mnie już palec co by je wszystkie pokasować - włącznie z tym gdzie rozmawiasz Waszmość sam ze sobą.
- - -
Ze smartfonami to wiadomo, s-off + root i zrzut posektorowy kości. Ale co ze "zwykłymi telefonami", które mają customowe, pozamykane OSy, a jeszcze nie daj Boże żadnych slotów na karty i customowe kable do komunikacji z PC?
|
Cytat:
Napisany przez Berion
No więc ja nie chcę "brnąć przez długie listy wyników w google" i chciałbym je poznać. Z Twojego postu się tego nie dowiedziałem ponieważ, zawarta jest w nim wyłącznie krypto reklama. Masz teraz szansę na rozwinięcie tematu bo mierzi mnie już palec co by je wszystkie pokasować - włącznie z tym gdzie rozmawiasz Waszmość sam ze sobą.
- - -
Ze smartfonami to wiadomo, s-off + root i zrzut posektorowy kości. Ale co ze "zwykłymi telefonami", które mają customowe, pozamykane OSy, a jeszcze nie daj Boże żadnych slotów na karty i customowe kable do komunikacji z PC?
|
Podstawową wiadomością w nośnikach informacji jaką powinien wiedzieć użytkownik to czy posiada domyślne ustawienia, w wielu modelach telefonów można zapis wiadomości przekierować na zewnętrzną pamięć nośnika tj karte microsd - gdy takie przekierowanie mamy a nie posiadamy karty tylko telefon - odzysk danych będzie utrudniony ponieważ jedynymi danymi będzie możliwość określenia zakresu datowego poszukiwanych i skasowanych wiadomości.