Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2012, 14:22   #826
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ależ oczywiście Zawarłem umowę i ani mi w głowie ją podważać.
To samo co Ty oni piszą na swojej stronie; jasno przekazują klientom co będzie jak nie spłacą i to spodobało mi się.

Nie podoba mi się tylko brak jasnej informacji o zakresie przetwarzania danych osobowych, ale to jest polska specjalność: z jednej strony ogólnonarodowa paranoja i codzienne nadinterpretowanie ustawy o ochronie danych osobowych a z drugiej strony zupełna beztroska w zakresie powierzania danych via interfejsy elektroniczne.
Wystarczy spojrzeć na dowolną stronę zachodniej korporacji, aby zobaczyć w stopce politykę przetwarzania cookies (sic!). U nas tego nie uświadczy się. Dużo by mówić....

Ale ten SMS Kredyt już ma u mnie minusa.

Zadzwoniłem, aby mi przedłużyli na 30 dni, bo pomyliłem się.

Po pierwsze konsultant był nieuprzejmy i nie przedstawił się z imienia i nazwiska a po drugie doskonale wiedział o co chodzi i przerwał mi w pół słowa burackim tekstem "nie ma takiej możliwości". Strona jest świetnie wykonana (np. podpięta pod Teryt) i te 20 dni nie jest przypadkiem. Skoro chcecie wykorzystywać moje błędy, to ja wam nie ufam 500 zł oddałem i baj baj.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online