|
hmmm
cos nerwosol sie skonczyl
powiem tak - nie wywalam postow - chocby dlatego zeby uniknac takich komentarzy - siegam po rownie skuteczne srodki - 'psucie atmosfery', 'potrzasanie sumieniem', 'dogryzanie i ogolne upierdliwosc'...
zatem - jesli komus zginal post a w tym czasie byly problemy z forum - na przyklad nie mogl sie zaladowac za pierwszym czy drugim razem na strone - to z forum ktos miesza - czesto miesza zle i nastepuje siegniecie po backup - ktory jest razcej leciwy i kilku (madrych - a jakze) szanownych userow wypowiedzi nie ma... wielka to tragedia ale zyc z tym trzeba
gdybym zabral sie za wywalanie to wywalilbym wszystkie posty w stylu 'ja tez poprosze', 'zgadzam sie', 'jjasne' i 'u mnie ejst tak samo' - zajelo by mi to tydzien bo co poniektorzy lubuja sie w takich elaboratach i ostatnio tego zatrzesienie (prosba o rodzynki - to tak na przyszlosc - jest rownie skuteczna na PRIV a nie nabija licznika (sarkazm)
potem pod nozyczki poszedlby dzial w stylu 'glupie rady' gdzie autorzy kaza adrestatowi (parafrazuje) bez mrugniecia okem polknac granat - nie myslac kompletnie co taka DURNA rada moze zrobic zlego...
niestety - jestem leniwy jak ^$%#^$%^&*& i tego nei robie - dlatego macie forum ze swoboda wypowiedzi i bzdurzenia (tylko te slodycze wycinam tak dla jaj co jakis czas)
prawda ze jestem strasznym moderatorem? no ulzyjcie sobie...