Witam ponownie

! Chciałbym troszkę odświeżyć ten stary kotlet(temat) tylko z jedną różnicą otóż:
1.Posiadam PS2 Slim z FreeMCBoot'em 1.8b bez żadnych chipów.
2.Pobrałem z internetu Action Replay MAX Evo i nagrałem na DVD(oczywiście użyłem ESR disc patcher) i płytka chodzi jak marzenie

.
3.Po wczytaniu Action Replay MAX Evo wybieram tryb PAL, by wybrać kody do danej gry PAL po czym program się uruchamia.
4.Po uruchomieniu tego trybu zaczyna się mój problem . . . Otóż po wybraniu kodów powiedzmy do Gran Turismo 3 A-spec PAL zatwierdzam przyciskiem START i wyskakuje komunikat czy mam włożoną płytę z grą, w tym momencie otwieram klapkę zamieniam AR na GT3 i potwierdzam komunikat, po czym uruchamiam grę z tymi kodami. Ukazuje się czarny ekran z komunikatem iż wczytuje grę . . . I tak bez końca to trwa mimo tego, że grę mam oryginalną.
5.Oglądałem prze różne filmiki na YT, niektórzy mieli pod USB podpięty pendrive i wypinali go po wczytaniu gry, inni robili swap tricki tylko cholera wszystko to było robione na konsolach przerobionych z chipem.
Czy ktokolwiek wiedziałby jak z tym problemem się uporać? Pytam gdyż większość prze konwertowanych kodów ARMax czy AR nie chcą działać pod CodeBreaker'a . . . Będę wdzięczny za każdy sensowny post . . .
Pozdrawiam Alucard1989pl