Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.12.2012, 20:55   #8
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez joujoujou Podgląd Wiadomości
Grając w 5card draw możesz się jedynie domyślać co kto może mieć w ręce.

A na stole to leżą pieniądze.
Tak, na stole leżą pieniądze. Ale domyślanie się, co kto może mieć w ręku nie jest istotą gry w pokera. Wyczucie przeciwnika i umiejętność blefowania, to w tej grze jest podstawą. Nie jestem w tym mistrzem, więc nie gram na pieniądze. Ojciec potrafił mnie ograć nie mając czasem nawet nędznej parki w ręku. Ale gdy podejrzewałem, że blefuje i sprawdzałem, to miał mocniejszą kartę. Dlatego znam swoje możliwości i nigdy nie będę stawiał pieniędzy.

Ale rozrywkowo z komputerem lubię czasem zagrać...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post