Cytat:
Napisany przez ed hunter
Jak spadnie 2 razy tyle śniegu, to zacznę się tłuc drewnianym młotkiem po głowie, że nie mam zimówek. 
|
Kojarzysz na pewno wiadukt kolejowy na Radzymińskiej, ten pomiędzy Trg mieszkaniowym a Tesco.
No, to pierwszy słup przed wiaduktem, patrząc od strony Trg. Był mój
A jechałem środkowym pasem, zjechałem na lewy żeby wyprzedzić Octavia i wyprzedzając tak mnie obróciło, że z powrotem wjechałem na środkowy, tyle że tyłem i mieliśmy czołowe. Kobieta za kierownicą Octavii puściła kierownicę i zasłoniła oczy. Mój kolega w Kadecie GSI przywalił jej po chwili z tyłu. Potem poinformowano nas, że to był prezent ślubny.
No ale ja dalej fajosko kręcąc się wyleciałem na prawy, tam mnie w bok pirzgnął jakiś Fiat, podniósł mnie na dwa prawe koła i w tej akrobatycznej pozycji przygwoździłem w słup, tak pół bokiem pół dachem. Jakby nie słup, to bym się na dachu zatrzymał. Zleciało ze słupa oświetlenie.
Mechanik orzekł, że gdyby nie wzmocnienia pudła (też Opel GSI, tyle że nowszy), to bym się na pewno zabił.
Taki byłem Kubica na letnich oponach, a szklanka była okrutna

Wszyscy jechali 40 km/h a nam się spieszyło panienki poodwozić do domu i pohulać. I jeszcze kartę SIM zmieniałem w telefonie.