Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.12.2012, 08:48   #4
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja mam takie pytanie...
Jak powszechnie wiadomo, drobne i niesistotne usterki, występujące w iZabawkach nie mają żadnego znaczenia, ponieważ - jesli ktoś koniecznie chce czepiac się drobiazgów - to (jak zapewniaja fanboye), wystarczy udać sie do najbliższego dystrybutora (jakolwiek by się zwał) i natychmiast wynienią nasz wadliwy sprzęt na nowy.
I tataj chciałbym uzyskać powtwierdzenie od użytkowników iZabawek:
- czy w wypadku stwierdzenia wady (niedziałające, a wymienione w specyfokacji funkcje
- fabrycznie porysowana obudowa i odpadająca farba
Użytkownik sprzętu oraz "idealnie dpasowanego ekosystemu" Apple może:
1. Udać się do wyżej wymienionego dystrybutora (lub do innego punktu - tu proszę o wskazanie właściwego)
2. Odebrać od ręki fabrycznie nowy sprzęt i odtworzyć backup z iCloud
3. W wypadku, gdyby ponownie stwierzono fabryczną wadę (np. zażółcona matrycę lub martwe pixele) - otrzymać od ręki nowy egzemplarz.
4. Jeżeli użytkownik iZabawki, który zapłacił za nią ca. 3000 PLN nie mieszka (co nie daj Boże) w Warszawie - to czy najlepsza na świecie forma odbierze od niego uszkodzony sprzęt i dostarczy nowy na właśny koszt, czy też użytkownik iZabawek, mieszkający np. w Ustrzykach Górnych (pozdrawiam moje ukochane Ustrzyki) musi go dostarczyć na własny koszt do najbliższego sewrisu, a nastepnie pojechać tam drugi raz (też na własny koszt), żeby odebrać fabrycznie nowy egzemplarz, pozbawiony wad.
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post