Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2012, 21:35   #6
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Zaliczyłem pierwszego orła w tym roku

Nie miałem dziś na sobie moich zajefajnych Hanzeli, tylko zwykłe półbuty, a okazało się że jest zimno, więc szefu dał mi bardzo ciekawe, wojskowe buty. Paczę, paczę - membrana Goretex, podeszwa Vibram - fajno! Nakładam, wychodzę radośnie na śnieg (a właściwie prawie lód z ubitego śniegu)... łup! A, no tak - rzekł zafrasowany szefu - zapomniałem ci powiedzieć, że nie chodzę w nich, bo po zakupie okazały się przeraźliwie śliskie...

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post