Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2012, 14:40   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Karpie za mną, porządki świąteczne rozłożyły się w czasie, teraz tylko trochę ogarnąć i usunąć butelki po piwie i skórki po mandarynkach ze śmietnika przy kompie.

Przebrnąłem przez karpie, pamiętajcie dzieci, żeby wielkiego karpia skutecznie i bez wygłupów z młotkiem, skutecznie na dzwonka pokroić, potrzebny jest wielki nóż, naostrzony jak brzytwa, wtedy wszystko tnie.

//Trochę się strachu najadłem, bo jakby gdzieś mi się tam palec obślizgnął...

Muszę kupić jeszcze lepszy nóż i rękawiczkę zrobioną z nierdzewki jak kolczuga.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 22.12.2012 o godz. 14:43
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post