Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2012, 18:40   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Świąteczne porządki z opóźnieniem podług planu, ale to norma. Za to przybiłem pięknie płytę pilśniową za regałem, co go wzmocniło. Następnie przykleiłem tam pilota regulacji głośności od głośników i poprowadziłem przy użyciu taśmy klejącej kabelki od głośników. Nareszcie będę miał porządek w kablach, drugi miesiąc się za to zabierałem

Idąc za ciosem podkleiłem ułamany port SATA w dysku znajomego (ułamał się sam plastik, blaszki były całe). Nie bardzo się to dało dokleić, więc zrobiłem podobny kształt z plastiku ze startera GSM, włożyłem do końcówki kabla sygnałowego SATA, następnie ten umieściłem w porcie dysku i skleiłem na stałe kropelką Wszystko działa jak należy więc z czystym sumieniem mogę sobie za to policzyć piwo

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post