Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2012, 20:14   #621
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Ja też jestem w Playu i jestem bardzo zadowolony.
Żadnych problemów z zasięgiem.
Ceny zdecydowanie niższe.
No ale najważniejsze: OBSŁUGA KLIENTA. Skok jakościowy ogrmony w porównaniu z innymi operatorami, z którymi miałem do czynienia. Reklamacje rozpatrywane szybko i miło.
Tak jak właśnie piszesz, że człowiek zamiast się złościć, to jest zadowolony, że sprawnie go obsłużono i dali parę złotych rabatu.

Widać, że ktoś tam myśli.
Tak naprawdę mniej istotne są nawet ceny, szmery bajery i inne gadżety.
Klient musi się po prostu czuć ważny i obsłużony już od momentu samego podpisania umowy.
Takie proste to jest, a innym operatorom trudno to zrozumieć.

Oczywiście, pewnie są też klienci niezadowoleni z obsługi w Play. Ja na szczęście mogę mówić tylko pozytywnie.

Ja ciągle toczę spory z Orange, a narzeczona z T-mobile.
Wiem co mówię