Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2012, 19:53   #15865
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
To lotnisko dobrze, że się popsuło, bo

raz że ma złą lokalizację dla cywilnego - mgły, tam są dwie rzeki

dwa planowany jest puciong z ekranami PIĘĆ METRÓW, żeby nietoperze obszaru Natura2000 nie wlatywały pod puciong i nic to, że przyrodnicy mówią że nietoperz lubi takie tuneli od środka, a nie wleci za żywopłot i że w ogóle nietoperz nie jest niemiecka owca co wykoleiła niemiecki pociąg, bo ma echolokator.

A Ty Edi zajmij się prywatną imprezą za 100 miliardów złotych, co ją Jarosław "załatwił". Dobrze pamiętam, tak mówił. Mówił. I nie mów mi, że Jarosław gdyby babcia miała wąsy, to by lepiej, bo ja w to nie wierzę, a poza tym sama piłka nożna jest absurdalnym pomysłem dla rodaków - ani nie mają pojęcia o idei futbolu ani grać nie potrafią. Nawet działacze PZPN nie mają pojęcia skąd się wzięła idea tabeli rozgrywek (I WŚ, lord jakiś tam), co było widać w ich wypowiedziach. A Polaki rodaki są dobre w lekkiej atletyce, szachach, brydżu i czymś tam może jeszcze. Ale nie w futbolu!!!
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post