Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.12.2012, 21:02   #15
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Macalem Orange FunTab 7.0 - dali go za 1 PLN przy aktywacji Neostrady.

Wykonanie - sam plastik, nie ma sie co oszukiwac. Rozmiar niezly (wchodzi do wewnetrznej kieszeni marynarki), choc 7 cali to dosc maly ekran, albo ja zrobilem sie slepy obcujac na co dzien z ekranem 9.7''.

System to Android 4-kropka-ilestam. Niestety - tnie, animacja nie jest plynna - zabawa w bardzo agresywne przewijanie ekranow sprawia ze sprzet dostaje zadyszki.

Dotkniecia niejednokrotnie wymagaja "poprawiania", ale nie wiem czy to kwestia ekranu czy predkosci calego systemu.

Najbardziej zirytowalo mnie... nie wiem jak to nazwac. Gdy pojawia sie nam klawiatura ekranowa trzeba celowac w gorna czesc klawisza, bo gdy trafimy w dolna (a po ponad 2 latach z iPadem jestem pewny ze w niego trafiam!) istnieje ryzyko ze system uzna to za trafienie w klawisz z nloku znajdujacego sie nizej.

...ALE!

Za 1 PLN brutto nie ma sie co zastanawiac tylko brac i zyc z niedogodnosciami by z czasem dozbierac do iPada :-)!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post