Cytat:
Napisany przez dydel
Są programy do zejścia z 4.xx+ do 3.55, więc myślę że z 3.55 do 3.20 nie powinno być problemu ( Other OS był do softu 3.20, 3.21 go usuwał ).
Jakbyś miał jakiś flasher to byś bez problemu skakał z 3.55 na 2.76 i vice versa.
Masz emulacje PS2 w konsoli ?
|
Pisałem, że mam CECHC04 -
http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P.../strona1.php#1
Co do flashera - jaki warto kupić i czy dużo z tym zachodu? Nie będę musiał przypadkiem wlutować jakiegoś pająka na 50/100 punktów lutowniczych? Za 200zł mam kobrę, niemniej nie chcę jej kupować. Może warto jeszcze czekać? Ból mam taki, że przeszedłem Ninja Gaiden Sigma na poziomie master, odblokowałem wszystkie misje i z moim obecnym OFW nie mam w co za bardzo szpilać...
Cytat:
Napisany przez Berion
Będzie możliwe o ile:
- albo wykonasz obraz kości NAND (ale nie programowo bo się nie da, a sprzętowo) tylko po co to nie wiem. To antyczny, bezużyteczny firmware.
|
No oby CFW nie okazał się z mojej perspektywy bezużyteczny. Co do mojego OFW, na którym teraz siedzę - owszem - kompatybilność z grami prawie zerowa, niemniej nie po to tyle czasu siedzę w celibacie aby spartoczyć sobie sprawę ;/
Cytat:
Napisany przez Berion
- albo założysz flagę QA na konsolę i wtedy można schodzić aż do fabrycznego.
|
Nie wiem dokładnie na czym polega działanie tych flag. Co prawda brzmi to świetnie, niemniej czy przypadkiem użytkowanie flag QA nie wiąże się z jakimiś ograniczeniami/restrykcjami w kwestii możliwości wykorzystania pełnych walorów mojego modelu?
---
edit: a jak z grami z ps2 będzie wyglądać sprawa w przypadku mojego modelu i CFW?