Dyskusja: "Ić Pan stont"
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2012, 18:12   #4
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
już kiedyś pisałem o firmie w której pracowałem, bardzo fajna firma ale kierownicy dyrekcja to ludzie ,którzy wymagają 2 etatów w cenie 3/4 etatu

obecnie połowa załogi to agencja pracy, na wymianke ,normalna zaloga niedopłacona i wiecznie zmierzła

system motywacji zerowy, no chyba ze maja motywowac do znalezienia nowej pracy badz wlasnego interesu

kierownictwo, dyrektor firm tego typu bogaci się w ciągu paru lat,
załoga profesjonalistów ucieka gdzie indziej, wszystko po malu upada a dyrekcja w odpowiednim czasie przeskakuje do innej firmy ..

dlatego uważam dużym plusem pracować w małej rodzinnej firmie w której wyznaje się zasadę że się doceni pracownika w zamian gdy 'pracownik traktuje firme jak swoja'

w pozytywnym tego słowa znaczeniu oczywiście,

nie przemawia do mnie obecnie bardzo modne hasło
'' każda prace wykonuje najlepiej jak mogę niezależnie od pieniędzy''

ludzie żerują na ludzkim poświeceniu i staraniom o lepsze pieniądze a co za tym idzie lepszemu życiu

nie dziwmy się wqrwieniu i grymasie niektórym ludziom pracujących np w marketach ,sklepach itd

Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
.. bo przyjąłeś, zaakceptowałeś takie warunki pracy. Każdą pracę należy szanować, jeśli przestajesz, to sobie znajdź lepiej płatną, a nie użalaj się nad sobą siedząc na du.pie w starej i nic nie robiąc.
w/g mnie tym tokiem myślenia niedługo wszyscy na etatach będą zarabiać najniższa krajowa bo zawsze znajdzie sie ktoś bardziej zdesperowany na wysokość twojej pensji i weźmie dodatkowe obowiązki a tobie ze stanowiska podziękują wybiorą tańsza wersję

coraz wiecej ludzi ma problemy z kasa ,a zyć za cos trzeba .pewnie wielu sie ze mna nie zgodzi

Cytat:
Napisany przez demek Podgląd Wiadomości
zapomnialem dodac, ze za podpier...enie kolegi, ktory dostaje dyscyplinarke jest premia...

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 27.12.2012 o godz. 18:32
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post