Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2012, 00:25   #252
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
To w sumie... nawet nie przykre!
To nawet bardzo przyjemne, kupę radości mi dzisiaj sprawiło.
Mówi, że u nich na wsi (tam się z mamusią przeprowadziły niedawno) słabo jej działał na wsi a w Warszawie super, to się pytam, czy antenę zewnętrzną podłączyła? NIE, wszystko jasne.
Mówi mi, że nie będzie z nią na dach wychodziła, tak jak jej zalecałem w razie czego, mówię jej, podłącz i postaw na parapecie, skąd miałem wiedzieć jaki tam sygnał jest?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post