Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2012, 17:54   #273
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Kolejny skandal na Narodowym. Darmowe zwiedzanie nie dla każdego

Cytat:
Stadion Narodowy w Warszawie znów w ogniu krytyki. By poprawić mocno nadszarpnięty wizerunek miejsca, zarządzający obiektem zaprosili chętnych na darmowe zwiedzanie. Zapomnieli jednak dodać, że... liczba wejściówek dla zwiedzających jest ograniczona.

Oczekujący na zwiedzanie byli wściekli. Niektórzy przyjechali z dziećmi, inni pokonali setki kilometrów, by móc zobaczyć nowy obiekt. Nie można wejść, to jest chamstwo, jak oni nas potraktowali - mówili naszemu reporterowi. Przyjechałam aż z Poznania, to jest 300 kilometrów. I nie mogę wejść na stadion! - dodała inna rozmówczyni Mariusza Piekarskiego.
http://fakty.interia.pl/polska/news/...ie-dla,1876324

Jak to dobrze, że ja nie chcę tego oglądać od środka, wystarczy mi tej brzydoty co któryś dzień jak do miasta jadę, już się przyzwyczaiłem, jak do Pałacu Kultury...
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post