Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2012, 22:00   #10
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus
Jak już WP, to moim zdaniem tylko nokia. Mają po prostu najlepszy support, za darmo do tel dostajesz m.in nawigację samochodową.
No jest nawigacja za darmo. Co jeszcze?

Cytat:
Napisany przez CIAPEK
Andy naczytałem się, nasłuchałem i nie uważam abym miał czego żałować, że mam windows 7.5 a nie 8. Znasz zalety 8 nad 7.5?
Fundamentalna różnica to taka, że kupujesz system który poza kosmetycznymi zmianami nic kompletnie już nie dostanie. Windows Phone 8 ma więcej możliwości jako system API. Nowe aplikacje, które będą chciały czerpać pełną gębą z WP8 niestety nie będą kompatybilne z WP7.x.

Po szczegółowe różnice należy się zwrócić do for traktujących o tym systemie np. windows-phone.pl
Sam znalazłem coś takiego: http://en.wikipedia.org/wiki/Windows...ersion_history

Kupowanie highenda z systemem, który jest już kaput mija się z celem.

Cytat:
Nokia dlatego, że jestem przywyczajony. Wiem, że WP działa świetnie na tych telefonach i tak jest. Nie potrzebuje także nie wiadomo jak zaawansowanego telefonu.
Ma dzwonić, przeglądać strony internetowe. To najważniejsze.
Przyzwyczajenia można zmienić. Zresztą, WP na każdym z telefonów wygląda IDENTYCZNIE.