Po wiela panie ten krokodyl? :)
Ladies and Gentlemans
W nadchodzącym roku mam zamiar w końcu spełnić jedno ze swoich dziecięcych marzeń, czyli otworzyć zoologa: internetowo-stacjonarny sklep zoologiczny. Niestety bez krokodyla i żadnej flory i fauny, a jedynie z asortymentem w postaci sprzętu, żywności etc
Orientację na rynku jako taką mam, choć z pewnością skromną. Niejeden z Was ma jakieś zwierzęta i coś dla nich kupuje. Prosiłbym o podanie ulubionych marek sprzętu / żywności - nawet jedna wzmianka o jakimś producencie może mi wiele pomóc. Niekoniecznie wprowadzę do oferty; nie zamierzam oferować przeglądu wszystkiego co jest na rynku, a jedynie to co mogę zapewnić w dobrej cenie.
Sam jestem byłym akwarystą, a także byłym amatorem jeździectwa (4 lata W-F w siodle dwa razy w tygodniu) i tyle mojej wiedzy specjalistycznej.
I od razu pytanie: jest w Wielkopolsce producent luksusowych skórzanych akcesoriów dla psów i akcesoriów dla jeździectwa. Smycze, obroże, uprzęże dla psów a dla jeździectwa pomniejsza galanteria jak szpicruty, lonże, munsztuki (siodeł nie robią). To stary zakład, od pokoleń. Skądinąd wiem, że dużą część produkcji sprzedają dla drogich włoskich marek. Ale zapomniałem nazwy i za cholerę nie mogę znaleźć do nich kontaktu. Może ktoś kojarzy?
Ostatnio zmieniany przez pali : 30.12.2012 o godz. 02:46
Powód: mieczyki, skalary, neonki
|