Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.12.2012, 09:59   #8
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tak to prawda 2gi test to SATA III 6G

PCI-E 2.0 x2 port #1 W użyciu @ x1 (Marvell 88SE9128 SATA 6Gb/s Controller)
czytałem wielokrotnie o tym że właśnie PCIe x1 to wąskie gardło w biosie do tego kontrolera jest masa ustawień ustawiałem na wszystkie sposoby jednak wynik z ICH10R nadal był lepszy.

nie wiem dlaczego też u mnie leci tylko +- 260MB/s z SATAII
trudno narazie musi wystarczyć do póki nie zmienię platformy