Dyskusja: Weekend
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.01.2013, 22:22   #4
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Już 35 milionów wyświetleń na youtube, więc każdy z Was oglądał.

No to jak tam wykształcone żonkosie i przeterminowane kawalery z wielkich miast?

Podoba się?

Gangman style oglądał. Tego nie oglądał. Słyszał fragment w wiadomościach, słyszał komentarz Krzesimira Dębskiego.

Cytat:
Napisany przez gallus Podgląd Wiadomości
Ja bym chętnie tą panią z teledysku zaprosił do siebie na weekend
PS "Ze słuchaniem disco***65279; polo jest jak z waleniem konia. Niby przyjemnie, ale wstyd się przyznać"
Zawsze się śmiałem, że jeżeli mówi się, że do słuchania disco polo nikt się nie przyzna, a jednak każdy słucha, tak ja jestem jedyną osobą, która mówi że nie słucha i nie słucha rzeczywiście

Na weselach rzecz jasna muszę. Ale też nie jest prawdą, że na każdym weselu taka muzyka jest, byłem na co najmniej kilku (w tym własnym), gdzie nie było i było dobrze
Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post