Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.01.2013, 19:37   #4
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez deman666 Podgląd Wiadomości
mam sciagniety nowszy soft ale nie wiem jak go wgrac kiedy na niego klikam pokazuje mi sie ten komunikat . A co do plyt probowalem roznych od sony po werbatim
Masz komunikat że soft nie do tego napędu-tak jak pisałem jest to pewnie OEM Asusa i firmware musi być od Asusa.
Jaką masz wersję firmware aktualnie w napędzie?

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post