Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.01.2013, 12:01   #11
Kogoro
Forumator

Data rejestracji: 24.01.2005
Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>Kogoro po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik Podgląd Wiadomości
Ja też nie rezygnuję.
Drugie konto mam w Inteligo, a tam mogę bezpłatnie pobierać z bankomatów PKO BP lub WBK. Tutaj mogę ze wszystkich. Zawsze kilka złotych tam przelewam.
Nie ukrywam, że cashback to było coś co mnie zachęciło do wybrania akurat tego banku jako drugiego.

Nie dziwię im się, że w końcu dokręcili śrubę.
Każdy by chciało konto za darmo, kartę za darmo, bankomaty za darmo.
I jeszcze zwrot kasy za zakupy.
W końcu muszą zacząć zarabiać, to nie instytucja charytatywna.
Na Inteligo nie narzekam, choć też w różny sposób starają się człowieka ograbić z paru złotych. Na szczęście chyba nieco mniej niż w innych bankach.

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Tym bardziej ze po prostu ich okradano.
mBank wprowadza też cashback, ale tylko tam gdzie wydatki są dobrze udokumentowane (np sklep xbox). Tam wałka się nie zrobić nie da - uczą się na błedzie Alioru.

A Alior się broni - i dobrze. Im mniej dadzą złodziejom tym lepiej dla normalnych klientów
Taka jest oficjalna wykładnia Aliora?
Raczej bym w to nie wierzył. Owszem może część osób tak, ale czy przy nowym regulaminie jakoś to specjalnie ukrócą? Nie sądzę.
Prawda jest taka, że Sync to był produkt stworzony dla złapania jak największej ilości "głów" przed sprzedażą Aliora. Promocja się skończyła, a może się okazać, że niedługo przyjdą kolejne negatywne zmiany.

Kogoro Akechi
Kogoro jest offline   Odpowiedz cytując ten post