Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2013, 00:35   #15903
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Zetoxa Podgląd Wiadomości
mam nadzieje, że to będzie lepszy film, niż Bitwa warszawska
http://film.onet.pl/wideo/tajemnica-...,103969,w.html
Popatrz Zetoxu na świeżutki post z forumprawne.org

Witam mam takie pytanie odnośnie gruntów rolnych Państwowej Agencji Nieruchomości rolnych to tak w moim rejonie jest dużo takich średnich rolników co maja po 50 hektarów ale jest oddalony od mojej miejscowości jakie 50 km bardzo duże gospodarstwo które posiada około 1000 hektarów i sprawa wygląda tak oni zabrali w mojej okolicy około 300 hektarów Państwowych i teraz jest problem ponieważ mniejsi rolnicy nie mają gdzie pola kupić ani wydzierżawić blisko tylko trza by było do pola dojeżdżać po 40 km do 3 hektarów co jest nie opłacalne i moje pytanie wygląda czy Ja jako właściciel gospodarstwa które się rozrasta mogę im pole jakoś wziąść tym bardziej dodam że mają umowę dzierżawy bezterminowo płacą wszystko tzn podatek plus czynsz dzierżawny dodam jeszcze ze te pola uprawiają około 8 lat ......
Z góry dziękuje za odpowiedź ...
Pozdrawiam

Mi się wydaje, że ów film o Westerplatte, to za naszego życia ze trzy razy będzie kręcony. Chyba, że za trzecim razem weźmie się ten pierwszy.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post