Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.01.2013, 22:32   #12
Wawelski
Always newbie

Data rejestracji: 14.11.2003
Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Wawelski jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Irytuje mnie już OVH. Ofertę mają chyba ciągle najsensowniejszą - ale irytuje mnie ich regularne próba naciągnięcia (i pewnie z tego żyją tak naprawdę - z nieuważnych osób dających się naciągać).

Naciągnięcie polega na tym, że przy odnawianiu domeny "sprzedają" jeszcze raz hosting. Domena jest płatna co roku - a hosting powinien być raz na trzy lata. Tymczasem co roku generują mi proformę na domenę + hosting dopiero po wymianie mailowej umożliwiają odnowienie samej domeny (bo hosting jeszcze rok czy dwa jest opłacony).

Ma ktoś na to sposób, żeby nie zapłacić im przez pomyłkę za coś, co już jest opłacone?
Albo jak zrobić dym, żeby odechciało im się takich praktyk?