Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.01.2013, 09:12   #18
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
O, świetnie... Możesz wyjaśnić moje wątpliwości z postu wyżej? Ta utrata efektu 3D w LG przy spojrzeniu na ekran pod kątem... Czy to był lewy egzemplarz, czy ta technologia po prostu tak ma? Jeśli to sprawa technologii, to mam obawy , czy 2 osoby siedząc po 2 stronach ławy mogą obejrzeć na nim film 3D...
jest to moja opinia, czy się z nią zgadzasz czy nie to mnie nie obchodzi

a teraz tak na serio - każde 3D trzeba oglądać z odpowiedniej odległości, najlepiej ogląda się siedząc na wprost TV, ale kąty widzenia dla mnie w tym LG są dobre (wszystko zależy od serii telewizorów) - i tak musisz siedzieć mniej więcej na wysokości ekranu.
Ja mam TV z jednej strony pokoju a siedzę z drugiej - nie jest maniakiem wpatrywania się w TV z odległości 1-2m (aby widzieć wszystkie szczegóły - bo podobno im bliżej tym lepiej ... g... prawda). Kanapa z której oglądamy jest z 7m od TV - wiem, za dużo ale najwygodniej nam się tam siedzi i z tego miejsca ogląda. Obraz 3D ma odpowiednią głębię (można sobie jeszcze dostroić) i i tak samo 3D wygląda zarówno z prawej jak i lewej strony TV.

P.S.
to moja opinia jak napisałem powyżej.
Pozdrawiam