Dyskusja: CD-Audio na CD-RW
Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.03.2003, 11:22   #11
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Electron napisa***322;(a)

Napis "only for digital audio" znaczy tylko, że płacisz dodatkową opłatę tzw. twórcom - która w Polsce nie jest obowiązkowa i choroba ich wie na co ona idzie ...
I że fakt ten jest odnotowany w ATIP tej płyty, i że niektóre "wredne" nagrywarki stacjonarne to sprawdzają i "za chiny i pół Alaski" nie chcą nagrywać gdy tego wpisu nie ma ...
Masz rację. Dla niektórych to pewnie żadne odkrycie, ale jak się pytałem to nikt nie powiedział. Zauważyłem, że gdy płyty CDR Audio (TDK CD-R XG Audio konkretnie) kopiuję w Nero, to mówi on, że płyta ta jest zabezpieczona przed kopiowaniem, bo prawa autorskie posiada.

Przyznaję się - jestem nowicjuszem, szczególnie w temacie audio, mógłby w końcu ktoś o większej wiedzy powiedzieć jak to z tymi audio jest (tzn. te opłaty - co, jak, gdzie i jak), bo temat powraca jak bumerang (właśnie powrócił )
pali jest offline