Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.01.2013, 00:46   #56
pali
Թ

Data rejestracji: 14.02.2003
pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>pali wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Berion Podgląd Wiadomości
@pali
Jasne, schowajmy wszyscy głowy w piasek i pozwólmy się okradać.
Czego? Przecież ja nic nie mówiłem. Niemniej odniosłeś się chyba do wypowiedzi Ediego, z którą akurat zgadzam się, więc miło, że czytasz mi w myślach.

Skoro już odezwałem się

panie Pieniacz,
pan jesteś idealnym typem słoika. Składnia, zasób słów wskazują, że jesteś pan magistrem. Ale wyłazi wiadomo co z czego. Nie tym językiem drogi panie. "Bzdura" to pan sobie mów do swoich kolegów.

Kurier się na pana w****ił, bo jesteś pan nadęty. Za swoje grosiki oczekujesz dowartościowania. Czego się pan tak boisz w tym życiu? Kup pan sobie akwarium.

Na pański problem w ogóle nie ma rozwiązania. Kurier może panu z uśmiechem zrobić taki strajk włoski, że nie będziesz pan wiedział jak się nazywasz. Tak poza tym on zaklasyfikował pana od razu do konkretnego typu klienta, wiedział co pan zaraz powiesz, on wiedział o panu wszystko, nawet to czy żona pana zdradza.

A tak poza tym jesteś pan reklamiarzem.
pali jest offline   Odpowiedz cytując ten post