Dyskusja: WOŚP 2013
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.01.2013, 00:32   #52
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W każdej takiej akcji musi być trochę oszustwa, trzeba stworzyć atmosferę, ja nie myślę, że Owsiak mnie przez lata oszukiwał, ja mam do niego tylko jeden wątek, za ostatnie zaangażowanie się polityczne, a to nie jego pierwsze.

Przeczytajcie sobie dość mocny artykuł.

Żeby nie było wojny między milicją a nami

Cytat:
Uwolnić słonia, zamknąć Kuronia

Jak narodziła się koncepcja kontrolowania zbuntowanej młodzieży w PRL u? W 1988 r. Aleksander Oskin, sekretarz ambasady ZSRS w Warszawie, udzielił wywiadu tygodnikowi ***8222;Zarzewie***8221;, w którym radził komunistycznym młodzieżówkom, jak postępować z subkulturami. Rozważał: ***8222;Do komitetu Komsomołu przychodzi grupa muzyków i mówi: chcemy powołać klub heavymetalowy***8221;. Zdaniem Oskina może się zdarzyć, że za biurkiem w organizacji siedzieć będzie biurokrata, który ich przegoni: ***8222;Jeśli sami znajdą piwnicę, tworzą nieformalny klub ťmetalistówŤ, oklejają go plakatami, informacjami o zespołach, gromadzą płyty i nagrania. Nikt dokładnie nie wie, skąd to wszystko zdobywają. Słuchają muzyki z różnych źródeł. Na przykład zachodnich radiostacji. A te (...) przeplatają muzykę tekstami czysto politycznymi***8221;. By do tego nie dopuścić, należy ťznaleźć z takimi grupami wspólny językŤ i ťwypracować formy współpracyŤ***8221;.
http://niezalezna.pl/37332-zeby-nie-...y-milicja-nami

Radzę przeczytać całość, jest siermiężna jak stan wojenny, ale warto.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post