Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.01.2013, 23:01   #23
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez pali Podgląd Wiadomości
Jeśli dobrze pamiętam Deckard, to z miesiąc temu ostro opieprzyłeś mnie za politykierstwo, więc jeśli teraz poprzestaniesz na robieniu sobie jaj - na drugi raz daj mi spokój Albo rybka albo pipka.
Ja to widzę tak,tematy o polityce niech są, nawet bym mini dział polityka zrobił

żeby odfajkować się dało aby było widoczne dla zainteresowanych

i tam w tym dziale możecie politykować,cmokać,naparzać i lizać po c*jach

ale tylko tam, a wszelkiego rodzaju polityczne docinki w innych tematach będą tam przenoszone + warnik

a teraz co offtop mam odfajkować?

editione: motyla noga !jaja sobie bede robił w końcu łikeend jest !

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 19.01.2013 o godz. 23:03
- Deckard - jest online   Odpowiedz cytując ten post