Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2013, 06:11   #6077
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pali
No widzę, że przejrzałeś hasło FireWire na wikipedii, gdzie napisane to samo co M@X mówił. Ciekawiło mnie co zrobisz
Te hasła przejrzałem już dawno temu, i nie tylko na wikipedii. Wiesz, trzeba mieć minimalną wiedzę na dany temat aby przystąpić do dyskusji.
Cytat:
Jedziesz językowo, więc polecam sprawdzić hasło "de facto" w dowolnym słowniku gwary więziennej (którą często posługujesz się, zapewne nieświadomie). Albo pograć w stare SimCity.
Cytat:
Standard de facto (łac. standard faktyczny) - standard lub zbiór zwyczajów i technologii stosowanych powszechnie przez informatyków i użytkowników komputerów, który nie jest uznany przez żadną z formalnych organizacji standaryzacyjnych.
Standardy de facto stosuje się, kiedy nie istnieje formalny standard, kiedy formalny standard ma poważne wady lub po prostu z przyczyn historycznych nie jest rozpowszechniony.
Cytat:
Dowód jest taki, że ukradłem ów program i nie działa na nowiutkim Mac mojego staruszka. Działa na lapku Fujitsu-Siemens z 2005 roku. Na moim nowym stacjonarnym PC i nowym laptopie nie działa, ale to chyba z innych powodów, mam specyficzne kontrolery - nie wiem czemu nie działa, wirtualizacji żadnej tam nie ma, ale nie działa za cholerę.
Ale jaki program co nie działa? Na ów filmiku ktoś odpalił BackTracka i za pomocą jednego z wbudowanych narzędzi zademonstrował atak.
Skoro u Ciebie nie działa to pewnie coś robisz źle...

Cytat:
To tyle andy, nie napinaj się tak chłopie Nie chodzi o to kto ma rację, ale o to żeby się czegoś dowiedzieć, to nie polityka Zmykam już naprawdę. Zarejestrowałem się tylko po to, aby dać Ci tego linka. Cześć.
Ten link kompletnie nic nie wnosi do tematu. Nie widzę tam pokazanej podatności portu USB podobnej do tej z FW czy TB - a tak wcześniej to stawiałeś.