Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.01.2013, 19:09   #15
ffgriever
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 02.12.2006
ffgriever zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Kiedyś konsole kojarzyły się przede wszystkim z wyjątkowym dopracowaniem tytułów. Minimum błędów (pomijając niechlubne wyjątki), wyciskanie ostatnich soków ze sprzętu. A teraz? W angielskojęzycznej wersji ni no kuni, która ma wyjść jutro na ps3, ponoć jest krytyczny błąd, który niszczy save w jednej z misji oraz uniemożliwia dalszą grę. Oczywiście na jutro patch gotowy nie będzie. Jak można takiego babola zostawić? Zresztą, w przypadku ps3 to nie jedyny taki przypadek (w ostatnich kilku miesiącach podobnie było w dishonored czy tales of xillia 2).

Najchętniej grałbym na PC, ale nie bardzo mam możliwość (ilość porządnych jrpg wychodzących na PC jest strasznie mała, a w chłam pokroju the last remnant przecież grać nie będę - jakim cudem dostało to cuś tak wysokie noty, nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć). Inna też sprawa, że ergonomia grania na piecyku nie sprzyja wypoczynkowi. No niby też można podłączyć pada, podpiąć się pod tv i walnąć wygodnie w fotelu, ale sporo gier nie jest dobrze dostosowanych do obsługi padem.

No, ale znów zeszliśmy z tematu.
ffgriever jest offline   Odpowiedz cytując ten post